Balayage Odense, Fyn

Balayage

Balayage i Odense fra professionel frisør med over 25 års erfaring

Uanset om du ønsker balayage i lyst hår, sort hår eller mørkebrunt hår, kan vi sørge for, at du opnår den helt særlige effekt, som kun balayage kan give. Alle vores frisører i Odense har den 4-årige uddannelse og er trænet i at bruge metoden professionelt og effektivt. Det sikrer, at du altid får det bedste resultat.

Du kan også vælge at få lavet balayage med mørk farve i lyst hår, så du opnår en lowlight-effekt. Vi guider dig gerne på vej, hvis du vil vide mere.
Se vores priser på vores bookingsystem eller ring til os for information om balayage af de bedste frisører i Odense.

Balayage i Odense fra erfarne frisører

Balayage laves i frihånd. Det er derfor ikke enhver frisør, som mestrer kunsten. Hos Hårtrylleriet har vi specialiseret os i denne metode, fordi den giver et utroligt smukt og naturligt look – lige i vores ånd.
Det er også grunden til, at den er så populær. Med balayage slipper du for en markant udgroning, og du behøver derfor ikke reparere bunden lige så ofte som ved almindelige striber.

Leder du efter en frisør til balayage i Odense C? Så kan vi varmt anbefale dig et besøg hos vores kompetente frisører i Vintapperstræde.

Smukt balayage hår lavet af professionelle

Vores pris for balayage i lyst hår og i mørkt hår er den samme. Prisen afhænger af længden på dit hår og ligger fra 1.549 kr. Du kan også booke tid til vores balayage pakker, se mere i online booking. Kom og oplev den komplette forkælelse vi er kendt for. Vi byder på lækre varme drikke samt chokolade og franske limonade sodavand, og kommer du om fredagen, serverer vi også vin, som du kan nyde under din behandling.
Få lavet lyse striber med balayage! Se vores priser på bookingportalen.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Dit afsnit går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hvad er balayage?

Tyv stjålet fra den franske ordbog, og betyder “at feje” eller “at stryge”. Balayage er en frihåndsteknik, hvor farven bliver påført i sektioner af hår, frisøren pensler farven i håret, i lette og velovervejede strøg, det kan ske ud i luften, eller mod et underlag, som eksempelvis kunne være et bord. Nogle frisører tildækker håret med cellofan eller folie, efter farven er påført, eller undervejs, det afhænger af den enkelte frisørs arbejdsgang. Balayage highlights, er ikke systematisk placeret, det afhænger af frisørens teknik og kreativitet, derfor bliver resultatet mere afslappet, og får en beachy finish, som når du har været en tur på stranden. Balayages teknikken, kan bruges i alle længder, både kort, page og skulderlangt hår, men den balayage vi kender bedst fra instagram, er i det lange tykke hår. Balayage er til dig, der kan lige kraftige highlights med mere kontrast, uden at være for meget blondine. Du kan i øvrigt kombinere balayage teknikken med ombre, hvor spidserne bliver meget blonde.

 

Hvor lang tid tager balayage?

Balayage tager typisk mellem tre og fire timer alt efter længden på dit hår.

Hvad koster balayage?

Vores priser på balayage ligger fra 2.400 kr. til 3.500 kr.

Book tid hos en balayage frisør i Odense nemt og hurtigt online

Ønsker du at bestille tid til en behandling? Så ring til os i dag eller book en tid nemt og hurtigt online i vores bookingsystem.

Læs om vores studie-klip

Book tid hos en balayage frisør i Odense nemt og hurtigt online

Ønsker du at bestille tid til en behandling? Så ring til os i dag eller book en tid nemt og hurtigt online i vores bookingsystem.

Læs om vores studie-klip