Klipning af krøllet hår Odense

Curly Girl

EKSPERT CURLY GIRL I ODENSE – KLIPNING AF KRØLLET HÅR

CURLY GIRL Metoden

Curly Friendly Cut

Vores behandling ”Curly Friendly Cut” udspringer fra en nysgerrighed, vi fik for ”Curly Girl Metoden” tilbage i starten af 2019. Kort fortalt er metoden en måde, hvor man modarbejder de problematikker et hår og hårbund kan have, her er der særligt fokus på det krøllede hår, men metoden kan anvendes af alle. Metoden kan for mange afhjælpe tør og irriteret hovedbund, fedtet og tungt hår og tykt/ukontrolleret krøl, der frizzer meget.

Fordele ved denne metode til klipning af krøllet hår

Med Curly Girl Metoden undgår man sulfater, da det kan virke udtørrende, og silikone der ikke er vandopløseligt, da de kan lægge en hinde på hårstrået. Disse gør, at plejen ikke kan trænge ind til den inderste del af håret. Et andet problem her kan være, at du vil opleve build op på hår/hårstrå/hovedbund, som kan resultere i, at det simpelthen knækker. Et silikonemættet hår vil f.eks. heller ikke kunne tage imod farve, det vil blive uens, mat og smide farven hurtigt af igen.

Derudover undgår man udtørrende alkoholer, voks, mineralolie, og man varmepåvirker håret i et meget begrænset omfang.

Alle disse ting arbejder vi ud fra, når du booker en ”Curly Friendly Cut” hos os.

Curly Girl Odense

Produkter

Vi arbejder med en lang række produkter uden de overstående indholdsstoffer og både vasker og styler efter DIT hårs behov i forhold til lowpoo (shampoo uden sulfat/silikone), plelebalsam, hårkure, stylingsprodukter og føntørringen. Nogle kunder foretrækker at få deres hår tørret op, og her bruger vi derfor en diffuser med lav eller medium varme, som planlægges sammen med den enkelte gæst. Man kan også vælge at booke behandlingen uden føn*, hvor man derved får skyllet/vasket håret og afslutningsvis får tilført de produkter, man ønsker.

*OBS, vi anbefaler altid at booke den første behandling INKL. føn for at få den fulde oplevelse, og sådan at vi kan efterklippe håret efter stylingen – det er en vigtig ting første gang, vi har fingrene i netop dit hår.

Eksperter i klipning af krøllet hår i Odense

Selve klippedelen foregår i tørt hår ved denne behandling. Det betyder, at du som gæst, skal komme i salonen med tørt og løst krøllet hår. Der må gerne være styling i, og det behøver ikke være fra første vaskedag (men gerne en refresh dag). På denne måde kan vi bedst se dit udgangspunkt og har den bedste forudsætning for at kunne lave flotte afslutninger på hver enkelt krølle og skabe den ønskede form til dig.

Vi arbejder ud af fra, at DU er ekspert i DIT hår, og vi er her for at vejlede og give en behandling, der vil få det bedste frem i NETOP DIT HÅR. Derfor bruger vi meget tid på at LYTTE og skabe en god kommunikation med dig omkring dit hår.

Vi vil bl.a. gerne vide noget om din krøltegning, dine vaske/stylingrutiner, tilstand af hårbund og hår, din tid og dit ønske om, hvor vi skal ende henne.

Hos os er du i trygge hænder, og er du blevet nysgerrig på behandlingen, så book din tid online nu. Vi er Curly Girl eksperter!

Frisør med speciale i krøller og krøllet hår