Håropsætning Odense, Fyn

Håropsætning og brudehår

Håropsætning i Odense – Frisør til brudeopsætning og opsætning af hår til fest

Vi er specialister i opsætning af langt hår. Ønsker du at ankomme til din næste begivenhed med smukt opsat hår til brylluppet, konfirmationen eller en anden festlig lejlighed? Så tag fat i os. Vi tilbyder både opsætning af brudehår og opsætning af hår og makeup til enhver lejlighed.

I vores frisørsalon i Odense C får du fuld forplejning og forkælelse, mens vi sørger for din håropsætning.

Opsætning af hår og makeup til fest og bryllup

Med en opsætning hos os får du et resultat, som er klædeligt for dig, din ansigtsform og din højde.
Vi tager stilling til, hvad der klæder dig bedst, samtidig med at vi lytter til dine ønsker, så vi når frem til det perfekte resultat.
Med en håropsætning fra frisøren skal du ikke være nervøs for, at håret kun holder indtil festen starter. Vi sørger for holdbarheden af opsætningen, så du tager hjem fra festen i samme stil, som du kom.

Få opsætning af langt hår til fest og bryllup – vi garanterer dig flot opsat hår!

Opsat hår til konfirmation? Hårtrylleriet sørger for, at du har en god hårdag, når du skal konfirmeres

Søger du opsætning af hår til din konfirmation? Vi tilbyder flotte håropsætninger på din store dag. En opsætning er typisk det sidste prik over i’et. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder hos os. Hårtrylleriet giver dig et flot og holdbart resultat.

Brudeopsætning af langt og kort hår hos professionel frisør giver tryghed på den store dag

Ønsker du bryllupsopsætning af hår, anbefaler vi dig vores bryllupspakke. Her får du både en konsultation, en prøveopsætning, makeup og håropsætning til dit bryllup. Vi har stor ekspertise og mange års erfaring med opsætning af brudehår. Vi lover dig et smukt resultat.

Du kan se vores pris på brudeopsætning på vores bookingside.

Opsætning af hår hos Hårtrylleriet i Vintapperstræde i Odense

En håropsætning kan være tusind ting, og du skal endelig ikke holde dine idéer tilbage, når du er hos os. Vi kan klare opsat hår med krøller, fletning, hestehale, pagehår, mellemlangt hår, langt tykt hår og tyndt hår. Ønsker du det, har vi også mulighed for at tilføje ekstra hår til opsætning, så dit hår får ekstra volumen.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en opsætning af brudehår?

Prisen på opsætning af brudehår afhænger af flere ting, skal du have lagt en smuk makeup ? Det kan vi også klare hos os. Priserne starter ved 800,- i timen.
Skal du have en brudeopsætning, anbefaler vi vores brudepakke, hvor du også får en konsultation og evt. prøveopsætning med, som vi laver, før dagen oprinder. På den måde kan du være helt tryg uden at bekymre dig om håret. Vores brudepakke inkluderer også makeup og masser af forkælelse.

Hvor lang tid tager en opsætning?

Alt efter længden på dit hår og størrelsen af din drøm tager en opsætning fra 30 minutter til to timer.

Brudeopsætning eller opsat hår til konfirmation? Vi hjælper dig med din håropsætning i Odense

Ønsker du at vide mere er du altid meget velkommen til at ringe til os. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og ser frem til at se dig i salonen.

Fest
Brylup
Konfirmation

Brudeopsætning eller opsat hår til konfirmation?
Vi hjælper dig med din håropsætning i Odense

Ønsker du at vide mere er du altid meget velkommen til at ringe til os. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og ser frem til at se dig i salonen.

Fest
Brylup
Konfirmation