Striber i håret Odense, Fyn

Striber i håret og babylights

Babylights hos os? Hos HårTrylleriet i Odense får du smukke og naturlige nuancer i håret

Drømmer du om lyse striber med et smukt og naturligt look? Så kan vi varmt anbefale vores behandlinger med babylights hos os ved Hårtrylleriet i Odense. Vi er eksperter i at forvandle dine hårdrømme til virkelighed. Vi sørger for en magisk behandling, hvor både du og dine lokker bliver forkælet.

Babylights er ganske små, og raffinerede highlights, skabt ved hjælp af en meget fin hårfarve teknik, til at efterligne den smukke og flerdimensionelle hårfarve, oftest set i børns hår. Teknikken er blevet til, fordi mange kunder har efterspurgt et naturligt farvespil, nogle har sågar medbragt billeder af deres børns hårfarve og bedt frisøren om at efterligne den.

Farveteknikken er meget lig den almindelige highlight teknik, som vi danskere kender som “lyse striber” med folie, forskellen er mængden af hår i hvert folie og adskillelsen imellem dem. For at skabe baby lights, laves der ultrafine vævninger, med ganske små paseér hår, med en meget lille separation mellem folierne, dette gør at de fine highlights blander sig smukt med grundfarven i håret, som i øvrigt godt kan være farvet ind i håret først.

Babylights har som ombre et meget lavt vedligeholdelses interval for kunden. Da babylights er så fine, bliver udgroningen meget naturlig, den vil være meget blød, og der vil ikke komme den kraftige grænse mellem farve og udgroning. Vedligeholdelsen er omkring 8 – 14 uger, alt efter hvilken farve dine babylights er. Babylight har som ombre et meget lavt vedligeholdes interval for kunderne. Da babylights er så fine, bliver udgroningen meget naturlig, den vil være meget blød, og der vil ikke komme den kraftige grænse mellem, farve og udgroning. Vedligeholdelsen er omkring 8 – 14 uger, alt efter hvilken farve dine babylights er.

Babylights i mørkere hår kan også være perfekt til at skabe en lysere nuance, uden at det ser kunstigt ud. De mange små og fine striber bliver lagt, så de blender perfekt ind i din naturlige hårfarve. Alternativt er du vælger en kombi behandling book vores balayage pakker så du sikker på du ikke skal tilvælge eller fravælge, vi vejleder dig. Du finder dem i vores online booking.

Skal hele håret lysnes, kan du også vælge en hellysning. En hel lysning kræver stor viden og kræver toning/glossing af dit hår efterfølgende. Vores erfaring og ekspertise sikrer dig et professionelt resultat. Vælg os frisører i HårTrylleriet, vi ved hvad der kræves.

Farvning af udgroning? Forvandl dine udgroninger til ombre hår

Udgroninger er typisk meget tydelige og ja lad os bare kalde dem pænt irriterende.
Oftest når vi farver din bund anbefaler vi dig at tilvælge en lækker kur og glossing samtidigt med din behandling. Mulighederne er mange hos os. Du kan altid booke en tid til en af vores mange behandlinger kig ind for at få råd og vejledning eller ring til os en af vores dygtige frisører er altid klar på at vejlede dig. Vi har åbent alle ugens dage.

Ombre, er tyv stjålet fra den franske ordbog, “skygge”
Ombre er en ganske skarp fade fra mørk til lys. Teknikken fungere egentligt bedst for brunetter, som får farvet håret lyst, i længder og spidser. Det var egentligt tiltænkt, ombre skulle være en fade fra mørk til lys, hvor man laver en smuk skyggeeffekt i håret, men med tiden blev navnet spoleret, da flere piger fik en meget massiv kontrast fra lys til mørk, så nu er navnet kommet i hår himmelen. Det banede vej til et helt nyt navn –

SOMBRE, teknikken består af de lyse sektioner starter lidt højere oppe i håret, og de lavere længder har mere mørkt for at få en mere gradvis overgang, Sombre har et mere defineret udtryk i overgangen, er blødere og mere let. Ligesom sin forgænger har Sombre en lav vedligeholdelse, det er lidt op til den enkelte kunde at bedømme hvornår deres behov for fornyelse opstår. Ombre og Sombre, er derfor den mest økonomiske løsning, da selve touch-uppen kun behøver at ske hver 14. – 22. uge. eller mere, om du vil. Det er kun din forfængelighed der sætter grænsen.,

Få smukke lyse striber i alle slags hår

Vi er eksperter i alle foliestriber, og kan hjælpe uanset om du har gråt, mørkebrunt, sort, brunt eller mørkeblond hår.
Der er stor forskel på, om du går efter markante striber eller striber, som er naturlige i dit hår. Vi kan lave lyse striber i alt fra kort til langt og krøllet hår.

Ydermere kan striber laves i mange forskellige farver herunder bl.a.
Karamel, kobber, sorte, røde, lysebrune eller gyldne. Dette er dog meget kontrastfyldt.
Vi vælger altid hos os den æstetiske løsning.
I vores frisørsalon i Odense rådgiver vi dig altid ud fra din naturlige hårfarve eller den farve, du i forvejen har i dit hår. Et mørkere hår med karamel striber er superflot, ligesom lyse fine striber i krøller giver et helt særligt udtryk.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvordan farver man striber i håret?

Der er mange forskellige metoder til at farve striber i håret, og hvilken metode der er den rigtige for dig, afhængig helt af, hvilket resultat du ønsker. Se gerne den beskrivelse øverst på siden.
Går du efter et naturligt look med minimal udgroning, vil balayage være et godt valg.
Er du derimod mere til nogle markante striber med tydelige farve, skal du måske vælge traditionelle striber, mens highlights og babylights giver et naturligt udtryk på forskellige måder. Fortæl os, hvad du går efter – så guider vi dig til den rigtige metode.

Hvad koster lyse striber i håret?

Priser på lyse striber i håret afhænger af to ting:

1. Hvilken metode skal dine striber lægges med
2. Hvor langt og tykt er dit hår?

Fx koster reflekser i kort hår uden klip fra 1.149 kr., mens reflekser i ekstra langt hår uden klip koster 2.179 kr. Bemærk priserne er fra priser.

Highlights og reflekser i håret

Highlights i mørkt hår giver et utroligt smukt udtryk, ligesom lyse reflekser i mørkt hår kan give noget kant, hvis du føler, at din mørke farve bliver lidt flad.
Reflekser i lyst hår eller reflekser i gråt hår er knap så markant og ofte mere naturlig.
Er du på udkig efter kant til dit lyse hår, kan vi også anbefale lowlights, som er mørkere striber i lyst hår.

Book en tid hos en erfaren babylights frisør i Odense og få smukke og striber i håret

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig om ny frisure, valg af hårprodukter og meget andet.
Book en tid online i dag. Og se meget gerne vores sociale medier. Her kan du samle en masse inspiration.

Reflekser
Striber
Highlights

Book en tid hos en erfaren babylights frisør i Odense og få smukke og striber i håret

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig om ny frisure, valg af hårprodukter og meget andet.
Book en tid online i dag. Og se meget gerne vores sociale medier. Her kan du samle en masse inspiration.

Reflekser
Striber
Highlights